De bedste SMS løsninger

Hos coolsms.dk kan du få stabilitet døgnet rundt. De har fundet nogle af de bedste partnere der kan garantere den bedste tilgængelighed og stabilitet. Hvis der lige pludselig er problemer med deres primære udbyder, har de også andre erfarne partnere der kan træde ind, hvis der skulle være problemer. Deres servere er hosted i et af de mest professionelle hosting-centre i landet og de har adgang til centret døgnet rundt. Derfor er de nogle af de bedste i branchen med de bedste sms løsninger og meget mere.

Deres produkter

Deres SMS gateway giver dig mulighed for at sende SMS til hele verden. Med deres SMS gateway kan du bruge hjemmeside eller bulk SMS til at sende dem manualt. De garanterer at det fungerer optimalt, selvom der en anden kunde der måske også er i gang med en stor udsendelse som kunne være en reklamekampagne, er leveringstiden stadig optimalt til alle andre kunder også. Deres platform er designet til at kunne håndtere en stor mængde af SMS’er af gangen og har en stor kapacitet. Med deres virksomhed kan du også lave mobilbetalinger, her kan du benytte dig af overtaksering. Dette gøre at beløbet bliver trukket på kundens mobilregning, og de betaler derfor ikke med deres Dankort eller anden form for betaling Du kan også bruge 2-vejs applikationskoder, hvor det er muligt at lave SMS tjenester baseret på keywords. De har nogle af de bedste SMS løsninger, og mange flere produkter du også kan få hos dem. Du kan se en liste af deres produkter på deres hjemmeside.

Deres service

Deres priser variere fra land til land, men for mere info kan du kontakte dem. Du finder alle deres oplysninger på deres hjemmeside. Hvis der skulle opstå problemer udenfor deres normale åbningstider kan du kontakte deres drifttelefon. De har en god service og altid klar til at hjælpe jer, skulle der optså nogle problemer.