Det vigtige med lagerinventar

En beskrivelse/guide til lageroptimering

Det er meget vigtigt med et optimeret lager, da det ikke kan betale sig at have ansat 4 fire mand, hvis der nu kun er arbejde nok til 2. En af de mest basale ting man kan gøre, er at skifte sit lagerinventar ud, med noget som er mere optimeret, og hvor design kommer i anden klasse, istedet for at den blander sig med funktionaliteten.

Det er derfor at nogle firmaer, har specieliseret sig i det, og som også kan tilbyde dit firma, at hjælpe med lageroptimering, et af de firmaer hedder https://www.jysklagerteknik.dk/. De lære en nogle helt specielle teknikker, som er meget simple men, meget svære at mestre, og især hvis man har et stort lager, eller et lager hvor der er mange ansat. De hjælper også en med udskiftning, af lagerinventar, da det oftest godt kan være en ulempe, at det ikke passer helt ind, eller hvis det bare generelt er for slidt.

Man skulle ikke tro det, men det har faktisk en del at sige, hvilket slags materiale det er det hele er lavet af, da nogle er tungere end andre, og der er det oftest de tungeste, der ikke skal bruges, da det bliver for tungt, at slæbe rundt på.

Der er nogle ting man skal overveje hvis man har et lager: Man skal først og fremmest finde ud af, om man får det ud af sit lager som man gerne vil have, man kan fx se om man har for mange ansat, eller om der er nok. Så skal man også tjekke om det lagerinventar, har nogen form for værdi, for medarbejderne da det er dem som skal bruge dem hver dag, og hvis det er lidt for tungt, eller gammelt, ja så kan det nemt ødelægge manges arbejds dage. Man skal dog ikke tro, at et lageroptimerings firma, kan hjælpe en, hvis man ikke selv vil hjælpes, da det kræver noget af lageret, og resten af medarbejder, det tager måske lidt længere tid i starten, men på et tidspunkt, så bliver det normalt igen.