Dine papirer er i sikre hænder med online backup

Dine papirer er i sikre hænder med online backup

Når man driver virksomhed er der mange faktorer som skal være i spil døgnet rundt. Ikke bare du skal være oplagt til dit arbejde, men arbejdsflowet skal fungere og teknikken skal være i gang. Noget af det sværeste for små virksomheder som er online er, at holde styr på alle de softwareopdateringer og programmer som man løbende skal opdatere. Det kan både være dyrt i omkostninger og i tid, derfor kan der være fordele ved at outsource sin IT afdeling.

Noget af det mest fortrolige og vigtigste er virksomhedens data, som i dagens Danmark opbevares elektronisk langt de fleste steder. Er data gået tabt, kan det have fatale konsekvenser for virksomheden. Derfor er det en smart og rentabel løsning at lave online backup hos en it virksomhed der har sikkerheden og udstyret til det.

Hos Athena.dk kan du få effektive online backup løsninger til din virksomhed. Dine data er i sikrehænder, da Athenas datacenter ligger placeret i den tidligere Nationalbank i Odense. Dette ligger flere meter under jorden og er derfor også vanskeligt – ja, umuligt at bryde igennem og er beskyttet mod brand og strømsvigt.

Alle dine elektroniske filer bliver opdateret løbende, og du vil derfor kunne være i stand til at finde dem frem igen, såfremt du er uheldig at virksomheden har mistet sine filer. Du er kun et par klik fra at kunne restore den online backup og du vælger selv hvilke filer du behøver at hente tilbage igen. Derfor betyder det også at din virksomhed er sikret mod store tab uden store omkostninger.

Athena remote og online backup er baseret på det allerbedste inden for IBM, nemlig IBM Tivoli Storage Manager som foregår via internettet. Der bliver lavet en online backup af dine filer på aftalte tidspunkter. Det er smart og let at komme i gang.