Find lyset i den mørke vinter

Find lyset i den mørke vinter

November er så småt gået i gang og dermed er vi rigtig kommet ind i den mørke vintertid. Det er mørkt når vi vågner i hverdagene og mørkt igen når vi kommer hjem fra studie eller arbejde. Vi lever så småt i konstant mørke og det kan derfor være vigtigt at finde noget til at oplyse sin hverdag. Dette kan for eksempel være ved at have en god lampe. En lampe som giver lys til hyggen med de varme boller og den varme kakao i denne kolde og mørke tid.

Find det rigtige lys

For at finde netop det lys du mangler i din hverdag kan du tage hen i din lokale Biva eller gå ind på Biva.dk. Her finder du mange forskellige slags lamper, til mange forskellige behov. Du kan for eksempel finde en gulvlampe, en pendel eller et sæt loftlamper. Hver lampe kan give sit lys på hver sin måde. Loftlamper findes i mange forskellige udgaver og kan bruges i alle mulige rum. De kan blandt andet bruges over et spisebord, for at være med til at skabe hygge om maden. Derudover har Biva forskellige udgaver af pendel og gulvlamper, som ofte bruges i for eksempelvis en stue. Her kan de være med at skabe en dejlig stemning omkring familien når de finder tid til at være sammen.

En lampe er ikke bare lys

Udover at en lampe giver lys, er den også med til at give rummet stil. Derfor er det vigtigt ikke bare vælge en lampe ud fra om den giver den rette mængde lys, men også om den passer ind i dit rum og din stil. En lampe kan være noget centralt i et rum, men kan på samme måde også bare være et bi element, som er med til at gøre noget for andre møbler i rummet. Om lampen er central eller “blot” et bi element, er den vigtig for helheden af rummet og det er derfor vigtigt at finde den rette.
Et godt sted at starte er hos Biva, da de har et stort udvalg af lamper