Gå uden om ejendomsmægleren og spar penge på dit hussalg

Gå uden om ejendomsmægleren og spar penge på dit hussalg


At sætte sit hjem til salg kan være en følelsesladet proces, da ens hjem ikke blot er et tag over hovedet, men også rammerne omkring minder med familie og venner. Det er her man har hygget, grædt, grinet, spist, sovet, festet og i det hele taget bare levet gennem måske rigtig mange år. Det er ikke sådan bare lige at sige farvel til.

Udover de følelsesmæssige udfordringer kommer der mange praktiske overvejelser oven i et ejendomssalg. Først og fremmest skal man overveje, hvem der skal stå for selve salget. Den umiddelbare tanke vil nok for de fleste være en ejendomsmægler, men sådan én behøver man faktisk ikke at bruge. Man kan sælge sit hjem via selvsalg på http://mithjemtilsalg.dk/. Selvsalg kan spare en for rigtig mange penge, da man simpelthen skærer mellemmanden ud.
Ved at sælge via selvsalg, står man selv for alt vedrørende hussalget. Selv salg kræver altså lidt mere af sælgeren, men det kan klart betale sig på bundlinjen. Sælg selv dit hus, hvis du vil spare penge, og hvis du gerne vil føle, at du selv er en del af hele salgsprocessen.

Nu er der nok en hel del, som tænker, at de ikke har kompetencerne til at gennemføre et selv salg. Det er her mithjemtilsalg.dk kommer ind i billedet. De har allerede gjort det nemt og overskueligt at sætte et hus til salg på deres web-page, men de har også gjort det overskueligt at komme i kontakt med alle de fagfolk, som man kan, og ofte vil, få brug for, når man sælger sit hus, køber et nyt og flytter. Kommer man alligevel i tvivl om noget i løbet af et selv salg, så kan og vil de professionelle fagfolk hos mithjemtilsalg.dk hjertens gerne hjælpe med alle store og små spørgsmål. De har mange års erfaring fra ejendomsmæglerverdenen, så sælg selv dit hus helt trygt hos dem.