Har du hørt om Koala Reklame A/S?

Har du hørt om virksomheden Koala A/S? Hvis nej, så er du kommet til det rette sted. Du må ikke gå glip af at kende denne fantastiske virksomhed, der sælger gode ting til dit firma!

Hos Koala A/S kan du blandt andet købe firmagaver:
Der er mange forskellige gaver, man kan give som firmagaver. Nedenstående er blot nogle få eksempler på, hvad du kan købe:
Du blandt andet købe nøgleringe med logo i alverdens former og figurer. Nøgleringe med logo kan leveres i både træ, metal, plast, skind og gummi. Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser.
Du kan også få USB med tryk. Dette er også en god firmagave, da man i dag bruger USB i rigtig mange sammenhænge: som tilbudsmateriale, til billeder, kataloger mm.
Priserne på USB med tryk ligger på omkring 30-50 kr. Den mest populære USB med tryk er twist modellen.
Du kan også købe et skrivesætte til dine ansatte – en perfekt firmagave. Skrivesættende kommer i flere udgaver og kombinationer med blandt andet læder, plast og træ. Prisen for skrivesættene varierer, gå ind på Koala Reklame A/S’s hjemmeside for nærmere information: reklameartikler til gode priser

Udover firmagaver findes der også mange andre interresante ting du kan købe hos Koala Reklame A/S til dit firma.
-Du kan blandt andet købe Legokrus, både i porcelæn og stentøj. De findes i mange forskellige faconer og størrelser. Du kan bruge dem til lancering af et nyt produkt, til jubilæum, til medarbejderens daglige kaffe eller som en venlig hilsen til kunder og forretningsforbindelser.
-Du kan også købe “Georg Jensen Ellipse lysestage”, en moderne fortolkning af det klassiske motiv, der har hentet inspiration fra den traditionelle dreje lysestage.

Dette var blot få af de mange gode tilbud Koala Reklame A/S udbyder, gå ind på hjemmesiden og se alle de andre gode tilbud!