Kom i godt humør med vitser, jokes og gåder

Kan gåder påvirke vores humør?


De fleste har nok på et tidspunkt i sit liv grinet – måske grædt – over nogle sjove gåder eller vitser, som en ven/veninde har fortalt dem. Det kan dermed have medført, at man selv har valgt at fortælle gåder eller vitser videre til flere af ens venner. I sådanne tilfælde kan man sige, at folk har spredt et “sjovt” budskab ved at dele gåder og vitser med hinanden. Det kan man da kun komme i godt humør af.

Vitser eller gåder?

Det kan være forskelligt, hvorvidt folk foretrækker vitser eller gåder set i forhold til hinanden. Dem der synes, at vitser er sjovest, kan måske hævdes at mene dette, da gåder kun er sjove, hvis man også kender svaret. De fleste har nok prøvet, at en ven har fortalt en gåde, men derefter ikke har kunne huske svaret. Det er ikke det fedeste. Derfor er det væsentligt, at man mest fortæller sjove gåder med svar. Dvs. at man rent faktisk har svaret til en gåde, når man fortæller dem. Det betyder dog ikke, at sjove gåder med svar ikke kan være gåder, der stadig får modtagerne til at tænke over gåden, men man kan blot vente med at fortælle svaret, til ens modtager har grublet over gåden i længere tid.

Det kan være svært selv at finde på sjove gåder med svar, hvorfor en idé kunne være at søge inspiration på følgende link: . Her er der eksempler på en lang række sjove gåder med svar, hvorved man også kan teste sig selv og udvælge, hvilke gåder man vil viderefortælle til sine egne venner og veninder. Derudover finder du også forskellige kategorier af vitser og jokes – de fleste kender sikkert til “Alle børnene-jokes” og “blondine-jokes”.

Socialt aspekt

Ydermere kan man sige, at der er et socialt aspekt ved www.vitser-jokes.dk, da man har mulighed for at indsende sine egne vitser, jokes og gåder, hvorved andre kan “like” dem, hvis de synes, den var sjov. Derefter kan man dele den på Facebook.