Miniferie Vesterhavet – smukke omgivelser og byens bedste restaurant

Søger man et weekendophold på Jylland skal man ikke længere væk end til Vesterhavet. Her kan man få de bedste ting med som Esbjerg har at byde på. Om man er til gåture ved vandet, gourmetmad, spændende turistattraktioner eller man bare vil komme lidt væk fra den travle hverdag der hjemme, så er et weekendophold i lækre og velindrettede værelser i Esbjerg nok lige noget for dig.

Weekendophold Jylland

Vesterhavet byder på skønne omgivelser, hvor du blandt andet kan finde sandskulpturer, fuglereservater, gamle bydele, klitter og kunstværker som Vestled og Vest Jyllands kunstpavillion Videbæk. Uanset om du er til natur, kunst eller historie så byder området ved Vesterhavet dig på alt dette. Britannia byder dig selvfølgelig velkommen til et weekendophold i jylland i deres skønne omgivelser.

Miniferie Vesterhavet

Gourmetmad bliver vægtet højt hos Britannia, hvor de byder dig velkommen til noget af en madoplevelse på restaurant Brasserie B. Brasserie B er en af de bedste restauranter i Esbjerg hvor du bliver mødt af et højt kvalificeret personale og mad i højeste klasse. På menuen finder du lokale råvarer og alt fra en pæresalat til mælk og honning som dessert. Kig forbi Britannia for at designe din helt eget miniferie vesterhavet.

De bedste ophold hos Britannia

På Britannia.dk kan man selv designe sine ophold som passer en bedst eller man kan vælge mellem et væld af allerede planlagte ophold. Det hele fås til rigtig fornuftige priser. Man kan få et vinterophold som inkluderer 2 overnatninger inklusiv morgenmad, en hovedret på restauranten, en færgebillet, så man kan komme en smuttur til Fanø, og til sidst kan man få lidt vin på værelset til at slutte aftenen endnu bedre af for kun 985kr per person.

Hvis man ønsker at designe sit eget ophold, høre Steen Jørgensen synge live og komme på en golfferie med vennerne, kan man designe sin egen pakke som inkluderer netop dette. Disse pakker kan designes som det passer en bedst, og starter fra 499kr. per person.