Oplev Afrika og Zanzibar på et højskoleophold

Oplev Afrika og Zanzibar på et højskoleophold

Drømmer du om at komme ud og opleve verden? Der findes ikke noget mere berigende i verden, end at komme ud og opleve den. Når man rejser til udlandet, og opholder sig uden for vante omgivelser og komfort zonen i en længere periode, får man sig nogle lærerige oplevelser for livet. Man får et adventure højskole i udlandet, samt masser af lærerige oplevelser. Når man bor i udlandet i en længere periode, vil man opleve, at man kommer til at lære helt nye sider af sig selv, som man ikke kendte til. Man vil opnå kæmpe personlig udvikling, få fede oplevelser for livet samt få venner over hele verden. Lyder det ikke fedt?
Der er et ophold på højskole i udlandet en af de gode muligheder for at tage ud og opleve verden. Der er en højskole på Zanzibar, som ligger uden for Afrikas østkyst. Zanzibar højskole byder på et ophold i højskole i udlandet for voksne og i højskole i udlandet for unge. Man har derfor en fantastisk mulighed for at kombinere rejse i Afrika med et tropisk højskoleophold og frivillig arbejde i udlandet. Sådan et ophold giver masser af spændende oplevelser, men også god, international erfaring, som i fremtiden kan styrke karrieren. Det bliver et flot punkt på CV’et, så man er sikker på at skille sig ud i forhold til andre kandidater, når man på et tidspunkt skal søge fuldtidsjob og i gangsætte sin karriere.

Læs mere om Zanzibar højskoleophold

Man kan læse mere om højskole i udlandet for voksne og unge på www.zanzibar-hojskolen.dk. Her vi man finde mere information omkring skolen, adventure højskole, undervisning, kurser samt frivilligt arbejde. Man kan finde alle de informationer, man kan få brug for, hvis man overvejer sådan et højskoleophold i udlandet. Klik dig ind på www.zanzibar-hojskolen.dk og bliv klogere på højskoleophold på Zanzibar i Afrika.