Se godt ud på en grøn måde

Se godt ud med en samvittighed der ser lige så godt ud

Det er vigtigt at gøre et godt indtryk, og alle vil gerne se godt ud – uanset hvad man nu må synes det indebærer. Og der kan være mange måder at gøre det på. Massevis af kosmetiske produkter på markedet forsøges solgt gennem flotte billeder og løfter om vanvittige resultater. Og selvom der er forskel, er der også sammenfald. Så hvad gør egentlig at det ene produkt er at foretrække mere end det andet – hvis altså ikke prisen?

Ja det kan faktisk være et svært spørgsmål at give et fyldestgørende svar på. Én ting der godt nok ligger lige til højrebenet, og som man faktisk ikke – med rent mel i posen – kan være imod, er økologi, bæredygtighed, og naturlige råvarer. Og hvis man har rent mel i posen og tænker: Ja det lyder faktisk som en god grund til at vælge et produkt frem for et andet (som kan bestå af hvem-ved-hvor mange kemikalier og syntetiske tilsætningsstoffer), så vil der bestemt være grund til at læse videre.

Malene Katz har nemlig startet siden greenskin.dk som også dækker over flere butikker og skønhedssaloner, hvor der behandles med, og forhandles produkter der, som for eksempel jurlique, producerer kosmetiske produkter som udelukkende er baseret på naturlige ingredienser, og som er produceret uden kemikalier. Og hvem vil ikke gerne vide at de produkter som de bruger i til at behandle deres krop og ansigt med, er nærmest ligeså naturlige som solsikken i vindueskarmen. Neglelak, parfume, og hårfarve er der enkelte produkter som stadig indeholder nogle af de konventionelle stoffer, men hvor greenskins sortiment alligevel er grønnere end konventionelle udvalg af den slags produkter. Så hvis man bliver fristet af produkter som for eksempel jurlique, så kan man med fordel tage et kig på hjemmesiden, eller tage forbi en af butikkerne og få en behandling eller prøve nogle af produkterne før man hiver mulvarpen frem.