Slips og manchetknapper giver et individuelt look

Slips og manchetknapper giver et individuelt look

Din personlige stil i dit tøjvalg, din tøjstil har derfor også en afgørende betydning i visse sammenhænge hvor der forventes at man klæder sig pænt på. Til formelle arrangementer er det klassiske look ofte skjorte og slips. Det kan være til anledninger som bryllup, konfirmationer, men også arbejdsrelaterede situationer såsom jobsamtalen, et salgsmøde eller lignende.

Gå efter slips, fremfor nye skjorter

Ofte er skjorten hvid eller lyseblå som det klassiske look, og dette efterlader ikke meget personlig stil over tøjet. Derfor kan man sagtens style sit formelle tøj op med billige slips. Man kan vælge slips alle mulige farver og designs. Det er ikke nogen dyr løsning at have flere par billige slips til et par enkelte skjorter. Fordelen er, at man sagtens kan gøre stilen til sin egen ved hjælp af slips. Leder du efter billige slips i god kvalitet, kan du finde dem på http://www.modeslips.dk/

Manchetknapper giver elegance

Man ser mere og mere at slipse-skjorte-looket bliver stylet casuelt i forskellige sammenhænge. Men vil man virkelig ose af gentleman, elegance og charme er det manchetknapper der skal på bordet. Man kan godt sige, at en manchetknap er mændenes svar på smykker. Og de fås også igen i forskellige designs. Manchetknapper fås i både sølv og guld. Før du bevæger dig ud i manchetknapper guld eller sølv, er det en god idé lige at tjekke skjorten, om den har huller til manchetknapper.

Manchetknapper sølv behøver slet ikke at være dyre for at give et flot look, og her kan man vælge at have et par forskellige som man kan matche til slipsets farve eller skjorten. Det kan også være man har et ur i sølv eller guld og vil have et sammenhængende look med manchetknapperne. Det er helt op til en selv, hvordan det skal se. Vil man ikke våge sig ud i for detaljerede manchetknapper guld, kan man fint bruge de helt simple og blanke. Du kan selv se udvalget på http://www.modeslips.dk/tilbehoer/manchetknapper.html.
http://www.modeslips.dk/tilbehoer/manchetknapper.html