Spar pengene på lang sigt med alternative energiformer

Spar pengene på lang sigt med alternative energiformer

Vedvarende energityper til private boliger bliver i stigende grad populære og det er der bestemt også grunde til. Vedvarende energi er nemlig langt mere miljøvenlige sammenlignet med de traditionelle energityper og man sparer samtidig langt flere penge på denne ordning.

Varmepumper og jordvarme klarer husbehovet

Det er ikke kun solceller som vinder frem i de danske hjem. Også luft til vand varmepumpe og jordvarme er i stigende grad ved at vinde indpas i Danmark. Årsagen er især at disse to former er nemme at installere fra ny og på gamle installationer, og så giver de forskellige mængder af energi til varmtvandsforbruget og varmen alt efter behov og ønsker.

Disse alternativer bør du overveje til dit eksisterende energisystem

Det er ikke ligegyldigt om man vælger varmepumper eller jordvarme, da det som tidligere nævnt ofte afhænger af energiforbruget i dit hjem. Hos Klimadan.dk kan du finde både jordvarme anlæg, luft til vand varmepumper og varmepumper af forskellige typer, og du kan også blive guidet til det rigtige anlæg i forhold til dit forbrug.

Mangler du et mindre anlæg til et mindre forbrug, er luft til vand varmepumper eller varmepumper en rigtig god løsning som ikke kræver store installationer på eksisterende systemer. Der er rigtig mange penge at spare i dette system i det lange løb, derfor kan det godt betale sig at overveje luft til vand varmepumper. Læs mere på Klimadan.dk

Jordvarme kræver større installationer og egner sig til et jordstykke som man alligevel skal rydde eller lave om, da det kræver at man graver det ned i jorden. Jordvarme anvender energien fra jorden og omdanner det til energi som producerer varme eller varmt vand til hele husholdningen. Jordvarme egner sig særligt til at skulle dække en hel husholdning, hvorimod luft til vand varmepumper bedst egner sig til små hjem eller som supplement til eksisterende energiformer i huset. Læs mere her om