Specielle biler med splitleasing


Der er endelig blevet plads til en sportsvogn eller en rigtig luksusbil og det kan kun gå for langsomt. Når der er mulighed for at leve drømmen ud, er der ikke noget, som skal stoppe en. Heller ikke den firmabil, som ens arbejdsplads gerne vil stille til rådighed. Det gælder blot om, at finde den rette aftale blandt andet med Leasing med split.

Eksperter indenfor leasing

De fede biler kan leases hos SpecialCars, der har de mere specielle biler, som desuden er helt i top. Dette firma finansierer bilerne gennem et leasingselskab, da det har op til flere fordele. Der findes flere forskellige leasingaftaler, og hos Specialcars finder man eksperterne indenfor både Flexleasing, splitleasing og operationel leasing. Det er en god ide netop at tale med eksperterne indenfor dette område, så man kan finde den bedst mulige løsning.

Flexleasing

Med Flexleasing undgår man at betale et stort engangsbeløb, da man kun betaler for den periode, hvor man bruges bilen. Reglerne og selve lovgivningen omkring Flexleasing kan være omstændelige at sætte sig ind i, men hos SpecialCars har de netop styr på alle reglerne og hjælper med til at finde mulighederne. Ikke kun Flexleasing men også leasing med split har rigtig mange fordele. Netop splitleasing er en aftale, som er relevant og ikke mindst gavnlig for virksomheder. Nogle virksomheder har valgt at stille firmabiler til rådighed for sine medarbejdere. Hos SpecialCars skabes aftaler via leasing med split, aftaler som kommer begge parter til gode.

Specialcars har desuden en række services og tjenester, som de tilbyder. Når man har en bil, er der flere ting, som skal vedligeholdes, og dæk der skal skiftes, hvis de punktere. SpecialCars tilbyder at både hente og aflevere bilen igen, når den er blevet ordnet.