Uret siger alt

Uret fortæller mere end blot, hvad klokken er

Ure har mange funktioner. Hos urmærker får man med i købet hjælp til at holde øje med tiden og huske aftaler. Ure fortæller også, at tiden går, og den tid, der er gået kommer aldrig igen. Man skal derfor huske at leve livet hver dag, som om det var den sidste. Faktisk er det jo også den sidste, den kommer i hvert fald aldrig igen. Man skal altså leve, mens tid er. Man kan for eksempel være god ved sig selv og give sig selv en gave. Det kan jo være et ur, for eksempel et ur fra Plaza.dk, som har et bredt udvalg af designerure fra blandt andet Daniel Wellington.

Daniel Wellington

Daniel Wellington, som er kåret som månedens navn. Daniel Wellington ure, som er indbegrebet af klassisk stil – tidløs og cool. En stil og et ur, der aldrig går af mode. Vil man gerne vise sine omgivelser, at man er en cool og afslappet type, hjælper ure fra Daniel Wellington kollektionen én godt på vej.

Casio

Man kan også vælge et klassisk ur fra Casio, som er et urmærke med mange års erfaring. Urets styrke har altid været inden for den elektroniske udvikling. Casio var de første på markedet til at introducere Triple Ten egenskaber – der betyder, at uret kan tåle et fald fra 10 meters højde, har en batterilevetid på 10 år og er vandtæt ned til 100 meter.
Er man derimod stadig meget glad og godt tilfreds med sit ur, som har en affektionsværdi, så har Plaza.dk kompetente og erfarne urmagere, der hjælper med at holde uret intakt i mange år endnu.

Smykket – til den man holder af


Hos Plaza.dk findes ikke kun et meget bredt sortiment af designerure. Plaza.dk har også et bredt udvalg af smykker, der passer til enhver lejlighed: halskæder, øreringe, ringe, vedhæng og armbånd. Smykker fra Plaza, der matcher det nye ur.