500 km til fods gennem Italien – SAN MINIATO OVERNATNING

Overnatning i San Miniato
Vi rendte ind i problemet med at det var søndag. Så lukker alle supermarkeder osv. nemlig til middag, og nogen af dem har lukket hele dagen. Restauranter åbner først om aftenen, men vi fandt heldigvis en café hvor vi kunne få en kop kaffe og lidt at spise.
Næste dag var der 24 km på programmet, til Gambassi Terme, og vi vidste det ville blive en dag uden mulighed for at tanke op med vand og mad undervejs, så vi snakkede om hvad vi skulle gøre, når nu alt havde lukket. Det endte med vi valgte at proviantere på caféen, de åbnede tidligt. Lidt en dyr løsning dog.

På herberget endte vi med at skifte værelse. Der var en tom 4-mands stue, og selvom hospitalero havde sagt “I må IKKE flytte”, så gjorde vi det alligevel da han var taget afsted. Vi havde slet ikke brugt vores senge, så kunne ikke se hvorfor vi absolut skulle blive på det værelse vi først havde fået anvist. Vi delte værelse med en kvinde som allerede kl 8 forlangte lyset slukket, og det syntes vi var lige tidligt nok. Så vi skiftede værelse.