Camping og fritid til alle

Når ferien og weekenderne kalder, er der mange, der sætter sig foran fjernsynet med zapper-betjeningen og slikskålen på skødet. Men så mange andre mennesker nyder naturen og bruger den til at slappe af i uanset vejr og vind. Til fødselsdag ønskes der grill-udstyr, rygsække og en specialdims til campingvognen. Og til jul ønskes der køkkenudstyr, sovepose og liggeunderlag. Som den glade giver er det rart at kunne handle ét sted med den bedste rådgivning, og den får du hos Campingstuff mere info på deres hjemmeside.

Det rigtige udstyr

Med det rigtige udstyr kan naturen blive din bedste ven. Hos Campingstuff får du den bedste rådgivning, du kan finde på markedet. Campingstuff har alt fra fortelte, campingmøbler, outdoorudstyr til autocampere. Du kan både handle online eller besøge den velassorterede butik i Horsens.

Følg drømmen

Det handler om at følge drømmen. Camping omfatter flere forskellige måder at holde ferie på. Det kan være en cykelferie med telt, en rejse sydpå med campingvogn, eller en to dages tur til Vesterhavet i autocamper, eller noget helt andet. Fælles for begrebet camping er dog, at det gælder om at komme ud i det fri og nyde livet. Hvor mange kan ikke huske barndommens ferie i campingvogne, hvor hele familien er samlet i det samme rum. Hvor der spilles brætspil om aftenen, og fiskes efter krabber om dagen. Når det regner kan man sidde i forteltet og hygge med familien eller de nye venner på campingpladsen.

Hos CF Horsens forhandles diverse former for campingudstyr, som kan være med til at opfylde dine drømme om den perfekte campingtur. Kig forbi eller ring for at høre, hvordan din næste ferie kan blive så god som overhovedet muligt. Om det er Frankrig, Italien eller Bornhold, så har Campingstuff det, der skal til for, at du kan få opfyldt din feriedrøm.