Få hjælp til professionel og effektiv rekrutting

Når man skal have hjælp til professionel headhunting, er det vigtigt at man finder en virksomhed der forstår deres kunders forretning, målsætninger, kultur og organisation, dermed også deres ønsker og behov til deres virksomhed og nye medarbejdere. De arbejder ofte som sparringspartner og samarbejdspartner, og ønsker derigennem at skabe succes hos deres kunder. De har fokus på professionel rekurterring og professionel headhunting af medarbejdere til leder stillinger. De har haft mange forskellige slags kunder, alt fra ingeniørvirksomheder, produktionsvirksomheder, servicevirksomheder, handelsvirksomheder, grossistvirksomheder og meget mere. Derfor har de meget erfaring med mange forskellige brancher og kan også hjælpe din virksomhed.

Mere om deres rekruterringsprocess

Når bliver åbnet en ny stilling er der mulighed for alle de interesserede om at blive vurderet. Nogle gange bruger de en annonce eller direkt kontakt til at reklamere om en ny stilling. I første omgang bliver der vurderet på baggrund af deres CV og derefter med samtaler, persontest og referencer. På deres hjemmeside kan du fnde den persontest de anvender når de skal teste kandidaterne. Når de er færdig med processen, anbefaler de den kandidat som de mener passer bedst til den stilling i virksomheden der er ledig. De kandidater der ikke bliver ansat, bliver oftest spurgt om de må gemme deres CV for at kunne kontakte dem hvis de får andre interessante profiler.

Kontakt dem nu

På deres hjemmeside kan du finde alt det du har brug for at læse mere om deres virksomhed. Hvis du har brug for professionel rekruterring eller professionel headhunting kan de hjælpe dig med at finde nogen der passer perfekt til den ledig stilling der er i din virksomhed. Med dem kan du være sikker på du får den perfekte person til stillingen.