Familie Påskeophold på Vejle Center Hotel

t skønt sted at tage hen, hvis man vil kræse lidt om ens familie når man har nogle fridage sammen. Nu er vi en familie der både cykler og vandre, så omgivelserne på Vejle center Hotel er bare lykken med vores interesser – vi kan tage både cykler og vandre støvlerne med, samtidig med at vi bliver forkælet på det familiære Vejle Center Hotel. Mine børn siger at hotellet har sjæl, hvad de så end mener med det – jeg tror at det har noget med den hyggelige stemning man møder når man træder ind af døren til Vejle Center Hotel. Børnene har altid været velkomne, og mine børn har altid sagt at det er som at være hjemme – men man skal bare ikke hjælpe til med at lave mad og gøre rent. Så de nyder det, når vi er der.

Påskeophold med børn på Vejle Center Hotel

Det er altid dejligt at tage på Påskeferie med børnene, når de sådan bliver forkælet af personalet på Vejle Center Hotel, ingen sure miner, bare glade og smilende tjenere, og glade børn. For os bliver det ren afslapning, hvis man da kan kalde det det, med de bakker der er, og vi skal cykle, men vi glæder os til igen at skulle opleve nogle skønne dage på “vores” familiære hotel. Det jeg nok mest glæder mig til, er at jeg får den skønneste mad serveret, jeg kan slappe af, og samle energi. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Vejle Center Hotel, hvis man skal afsted med børn.