GML-HR

Search & Selection eller search and selection process karakteriserer den proces det er, når en virksomhed skal finde den rette medarbejder til en stilling i virksomheden. Når en virksomhed står overfor at skulle rekruttere og ansætte nye medarbejdere, og altså skal i gang med en search and selection, ja så er der mange virksomheder, der inddrager rekrutteringsbureauer, som kan hjælpe med at finde den helt rigtige medarbejder.

Search & Selection indenfor medarbejdere er blandt andet noget, som GML-HR har stor erfaring indenfor. GML-HR hjælper virksomheder me at rekruttere og ansætte nye medarbejdere til flere forskellige brancher og industrier, og de kan således være den helt rette sparringspartner, når der skal rekrutteres nye medarbejdere.

For at man som virksomhed, der indgår samarbejde med GML-HR kan være sikker på, at kvaliteten af samarbejdet er i top, også ud mod kandidaterne, beder GML-HR kandidaterne komme med en vurdering af deres egen opfattelse af samarbejdet mellem dem selv og GML-HR. På den måde kan GML-HR blive bedre til deres funktion samtidig med, at de kan fremhæve deres dygtighed ud mod kunderne.

GML-HR har tilegnet sig en særlig erfaring, ja man kan faktisk sige, at de har specialiseret sig indenfor den gren af jobansættelse og rekrutteringsproces, der hedder ‘search’. Det betyder, at de aktivt går ind og søger efter relevante kandidater til en given stilling, så chancerne for, at det er det rette match mellem medarbejder og job, er langt højere end ellers. Dette sikrer en succes for både kandidat, for virksomheden der skal ansætte en ny medarbejder samt for GML-HR, der får glade og tilfredse kunder; både de kunder, som tæller kandidaterne, såvel som de kunder der tæller virksomheden, der skal ansætte.

Man kan læse meget mere om GML-HR på www.gml-hr.dk