Kom sommer, kom sol, kom varme

Det har, uden tvivl, været den vådeste vinter i mands minde! Jeg personligt synes, at regn er rigtig hyggeligt, men så meget det har regnet her i vinters, grænser det sig til, at jeg vil sige, det har næsten været alt for meget. Men også kun næsten! For faktisk har det ikke på noget tidspunkt irriteret mig, at det har regnet. Jeg har naturligvis syntes, at det har været lidt vådt at cykle og gå i, men omvendt, som jeg sagde før, så kan jeg altså rigtig godt lide regn. Der er noget ganske hyggeligt over det. Særligt når man sidder indenfor, eller ligger i soveværelset om aftenen, og kan høre regningen, der slår mod ruden.

Når det så er sagt, så vil jeg også sige, at jeg glæder mig til forårets og sommerens komme! Jeg synes, at efter kalenderen har passeret 1. marts, ja så er det som om, man man både kan mærke og se, at foråret er på vej. Selvom det til stadighed er ret koldt, så rammer solstrålerne, og himlen viser sin blå. Det er dejligt.