Leder du efter brugskunst?

Hos Emmalys.dk finder du alt til boligindretning, så hvis du leder efter brugskunst og flot indretning, finder du det her.

Klarborg nisser

De fantastisk søde Klarborg nisser – tidligere kendt som Trip Trap Nisser – er kendte og elskede over hele landet ? og endda hele norden. Med deres runde hoveder og buttede maver er Klarborgnisserne stadig lige så søde, som da de første, håndmalede kravlenisser så dagens lys, for over 30 år siden. Hvert år designes der nye Klarborg nisser og du finder et stort udvalg af nisser hos Emmalys.dk, perfekte som værtindegave eller hyggespredere i hjemmet.

Kähler keramik

Kähler et meget populært brand, som rigtig mange danskere elsker, og det er sjældent, at man besøger et dansk hjem hvor der ikke står over en smuk kop eller vase fra Kähler.

Kähler har et flot udvalg af netop vaser, men også fade og figurer er de kendte for. Det er smukke former og høj kvalitet, som man ikke går forkert i byen med. Så hvis du mangler et sikkert gavevalg, er Kähler et godt bud.

Frederik Bagger

Frederik Bagger er smukke glas til alle lejligheder, og hos Emmalys.dk finder du et flot udvalg.
Frederik Bagger etablerede sin virksomhed 2014. Han ønsker at sætte sit mærke på branchen, da han mener at industrien har brug for et frisk pust. Nøgleord som “inspiration”, “mere provokerende”, “forførende” og “noget udestående, der udfordrer perfektion” er de værdier, der udgør Frederik Baggers univers.

Knabstrup keramik

Emmalys.dk fører et stort udvalg af Knabstrup Keramik, hvor du finder smukke vasker og krukker i både rustik og elegant stil. Tag et kig på det flotte udvalg.

Emmalys.dk er stedet hvor du finder alt til boligindretningen, og du kan altid finde gode tilbud på mange af de skønne artikler. kig forbi og find inspiration til din indretning eller en gaveidé.