Sælg din gamle enhed og tjen penge

Giv elektronikken endnu et liv

Der er ingen grund til at smide din smartphone eller tablet ud, fordi den er gået i stykker.

Det er både billigere og meget mere miljøvenligt, at ofre en reparation på din ødelagte enhed. Vi lever i et brug-og-smid-væk samfund, men vi kan ændre det. Det er nemmere at smide telefonen ud, ja. Men din samvittighed og din bankkonto vil foretrække, at du giver den endnu en chance.

Der er firmaer der specialiserer sig i, at reparere din ødelagte eller gamle enhed. De yder professionel og hurtig service og du vil nemt og hurtigt have din mobil, tablet eller anden enhed tilbage. Klar til endnu en omgang.

Skulle din enhed give endeligt op eller er der en ny model, du bare er nødt til at have i stedet, så er der en anden mulighed for stadig at være besparende og miljøbevidst.

Din gamle mobil kan bruges igen og igen

Du kan nemlig sælge den til et firma, der sælger den videre til en ny bruger. Er din gamle smartphone i stykker, kan den stadig sælges. Så bliver den bare repareret og sendt videre til næste glade ejer. Så sælg din mobil og få flere penge til at købe en ny. Det kan betyde at du kan opgradere ret nemt, hvis du helst vil have den nyeste model på markedet. Er du miljøbevidst vil du også nemt kunne se fordelen i dette koncept.

Som regel kan du gå ind lige fra gaden og sælge din enhed. Nemt, besparende og miljøvenligt.