Sjov på manøvrebanen i Odense

Det er nok en stor drengedrøm, at få lov til at fræse rundt på en bane og få lov til at få bilen til at skride ud, og rette den op igen – dette får man mulighed for på manøvrebanen i Odense. Jeg selv har nok haft det sjovest her på denne bane, man får lige lov til lidt mere end ude på de offentlige veje, og samtidig lærer man sin bil eller motorcykel at kende. Nu ved jeg ikke lige hvordan det er med de store lastbiler, for dem skal man vel også lige kunne køre i glat føre, og vide hvordan de reagerer. Et eller andet sted så misunder jeg dem der kan køre med disse store biler, og ikke mindst parkere og bakke med dem. Jeg selv skulle engang bakke med en hestetrailer, og her ville jeg have ønsket at jeg havde lært det, for det endte med at jeg måtte ud og koble hestetraileren af.

Manoevrebane

Når man tager kørekort til en motorcykel, lærer man også det med at ligge ned, som det man ser på billedet, og det er virkelig noget man lige skal lære, især hvis man har en af de lidt større motorcykler. Det at være på en Manøvrebane odense, gør at man bliver fortrolig med denne kørsel. For de unge drenge, eller for den sags skyld de gamle drengerøve, elsker denne form for kørsel, hvis man ellers er født med en motorcykel på bagdelen. Nogle kalder dem også organdonorer, da mange kører galt og dør.