Skrot din bil allerede i dag

Står din gamle bil bare og fylder, uden at være til nogen form for nytte, så er det med at få den sendt videre i systemet. Både for din egen skyld, men i høj grad også for miljøets skyld. En gammel, rusten spand kan være med til at forurene undergrunden – og det dur bare ikke.

Hurtig proces

Du kan faktisk allerede komme af med din gamle bil i dag – jo hurtigere jo bedre. Er det ikke også sådan, du tænker? Skrotpræmien for din bil er faktisk bedre, end hvad du måske sådan lige regner med, at du kan få for den gamle blikspand. Benytter du dig af skrotningsgodtgørelsesordningen, kan du få en godtgørelse på 2200 kr. i skrotpræmie for din skrotbil. Prisen er lige steget fra 1500 kr. Det er da værd at tage med i overvejelserne, synes du ikke? Desuden kan de reservedele der er i din bil genanvendes af andre, så det er bare med at komme i gang.

Få den højeste skrotpris på Sjælland

Kontakt Skrotbil Danmark på www.skrotbildanmark.dk og hør nærmere. Du får her den højeste skrotpræmie på Sjælland – og så kommer de oven i købet og opsamler bilen, der hvor du ønsker det. Du kan være helt sikker på, at din bil skrottes forsvarligt og helt efter de gældende regler på området, da de er godkendte autoophuggere. Vær opmærksom på, at det er ulovligt at skrotte sin bil til ulovlig ophugning. Problematiske stoffer som olie, bremsevæske mv. bliver hældt i nærmeste afløb – noget, der på ingen måde gavner vores miljø, hvis du indleverer din skrotbil til ulovlig ophugning. Mange af disse biler sælges videre til Østeuropa og Afrika, hvor kravene til sikkerhed ikke er særligt høje. Du kan selv tænke tanken til ende, ikke rart at bidrage til denne ulovlige handel eller forurening af miljøet..

Læs mere på hjemmesiden, om hvordan du skrotter din bil på bedste og mest forsvarlige måde.