Telefonens historie

Sådan passer du godt på din mobiltelefon

Det kan betale sig at passe godt på sin mobiltelefon. Udover ulemperne ved at undvære sin telefon, når den er til reparation, så kan det også blive en bekostelig affære, hvis telefonen ofte skal repareres. Men uheldet kan være ude, og så er det godt at kende en ven i nøden. Sådan en god ven er Onerepair, der ligger i storcentre i Horsens, Vejle og Skanderborg. Det er nemt at komme dertil, og der er parkeringspladser lige udenfor. For det skal være nemt at få repareret sin mobiltelefon eller Ipad. For mange kan mobiltelefonen være en vigtig del af hverdagen med alle de nødvendige applikationer for at kunne fungere socialt og arbejdsmæssigt. Desværre er mobiltelefonen også sårbar, da man ikke kan låse den inde hele tiden. Står det helt slemt til med mobilen, så giver butikkerne også gerne et bud på de defekte apparater, så der kan købes en ny mobiltelefon i stedet for.

Få hjælp til både store og små skrammer

Der er hjælp at hente, hvis man bor tæt på Horsens, Vejle og Skanderborg. Se priserne på onerepair.dk Se priserne på onerepair.dk. Hjemmesiden kommer også med gode tips til, hvad der kan være grunden til mobiltelefonproblemerne; om det gælder Iphone, Ipad, Samsung eller Huawei. F.eks. beskrives der, hvordan de oftest oplevede problemer hos en Iphone enten er batteriet eller en defekt ladechip. Det kan selvfølgelig også nemt være tale om et ituslået glas, da telefonerne ender lettere på gulvet nu, end da det var et større apparat, der med ledning var forbundet til væggen. De fleste mobiltelefoner kan oftest repareres indenfor 30 minutter til to timer. Se ogsågerne priseksempler på deres hjemmeside.

Onerepair hjælper under alle omstændigheder med mobilreparation. Dette gælder også en Samsung reparation, hvor operativsystemet bygger på Android, og dermed er mere sårbar for udefrakommende komplikationer med softwaresystemet end iOS i Iphone.
 

Webshoppen

For dem, der ikke bor i nærheden af Horsens, Skanderborg eller Vejle, er der stadig gode tilbud at hente på Onerepair. Deres webshop bugner nemlig med gode tilbud og nye ting. F.eks. er der earplugs, covers, opladere, beskyttelsesglas, powerbanks samt ting til bilen. Onerepair er med på det nyeste nye og holder sig hele tiden opdateret om, hvilke nye mobiltelefoner, der kommer på markedet.