Tjen penge på at blogge

Gør som en masse andre bloggere i Danmark og tjen penge på din blog. Med weablog er det nemt at tjene penge på sin blog.

Der findes efterhånden en del bloggere i Danmark og mange af dem tjener allerede penge på at blogge. Man kan praktisk talt blogge om hvad som helst, bare det er noget, som enten interessere en, eller i hvertfald er noget, man har lyst til at formidle og skrive om. Det kan eksempelvis være indretning, rejser, mad og opskrifter, strik, hækling, træning eller måske dyr og natur. Der er nok af emner at blogge om, og med WEABLOG kan man ovenikøbet tjene penge på sine indlæg. Det foregår således, at man fra WEABLOG bliver stillet nogle forskelligtartede opgaver, eksempelvis at blogge om en givent emne, hvor man så helt selv bestemmer, om man vil skrive om emnet eller ej. Ønsker man ikke at skrive, afviser man blot opgaven og ellers accepteres opgaven, hvorefter man starter med at skrive. Teksten godkendes, så snart den er online, og man får pengene udbetalt hver måned. Man bliver betalt for hvert enkelt indlæg, som skrives og udgives på bloggen, og som det virkeligt fede, garanterer WEABLOG, at der udbetales penge hver måned. Det er altså en virkelig nem måde at tjene penge på, hvis man kan lide at skrive og samtidig har en blog. Ellers kan man jo, hvis man ikke har en blog, lave en blog, som man så kobler sammen med WEABLOG og på den måde begynder at tjene penge på.

WEABLOG er et danskbaseret firma, som holder til i Aalborg. Udover at have afdeling i Danmark, findes WEABLOG også i Holland og Tyskland. Pt. er bloggerstanden på over 1500 både danske og europæiske bloggere, og mon ikke, at flere kommer til. WEABLOG henvender sig både til bloggere, som gerne vil tjene penge på deres blog, men også til virksomheder, som vil have deres brand og varer ud på en nem og effektiv måde, nemlig ved at der blogges om dem.