Turen går til en af nordens perler

Landet med den skønne natur

Det er hjemlandet for elvere, alfer og andre sagnomspundne væsner. Men det er sandelig også hjemstedet for mange andre skønne ting. Det er selvfølgelig Island der er tale om. . Der er så mange fantastiske ting at opleve på Island. Den vilde natur hvor man finder vulkanerne som Hekla og mange andre. Det siges at der lige nu er cirka 30 aktive vulkansystemer på Island. Men dette skal ikke skræmme en væk fra en lille weekendtur Island. Udover vulkanerne kan man også finde skønne, lækre varme kilder i naturen på hvis man tager rejser til Island.

Hvad skal man lave

Mange rejser til Island uden helt at vide hvad de skal der oppe. Det kan varmt anbefales at tage en tur til den blå lagune, et at de smukkeste udendørs bade der findes. Det er en oplevelse man kun kan få hvis man tager på Islandsrejser. Luften er kølig mod ansigtet, alt imens vandet er dejlig varmt mod kroppen, det er en helt unik oplevelse, som alle burde opleve på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Rejsen

Er man ude i at tænke, nu er det ved at være tiden for at vi skal prøve sådan en rejs til Island, så findes der et selskab der arrangere weekendturer til landet. Det er hos travelnord.dk at man kan bestille rejser til Island. Islandsrejser er efterhånden blevet en mere populær form for rejse. Der er så meget historie og eventyrlighed i landet, som man ikke finder andre steder i verden. Det er en historie, de islandske sagaer, der er tæt forbundet med den danske historie om vikingerne. Rejs til Island og bliv klogere på hvem de danske forfædre var, find ud af hvorfor de også tog på rejser til Island.
Måske du finder ud noget nyt om det folk som du nedstammer fra, måske det giver dig et nyt syn på tingene. Om ikke andet, så får du en helt unik rejse i naturskønne omgivelser. Rejs til Island med travelnord.dk, og du vil få en rejse du aldrig glemmer.