Vær god ved dine medarbejdere

Glade medarbejdere

Glade medarbejdere er altid mere produktive og trofaste, og du har derfor al god grund til at investere lidt ekstra i dine ansatte. Som leder er det din opgave at beslutte, hvilke informationer dine ansatte skal have. Der er selvfølgelig ting, som de ikke har nytte af at vide, men pas på ikke at ekskludere dine medarbejdere for meget fra de informationer, der kan være nyttige for dem at vide. Det gælder især generelle informationer om, hvad der sker i virksomheden, om kommende produkter og lignende. Men det kan faktisk have stor betydning for dine medarbejderes engagement og følelse af at være en del af virksomheden, hvis de får disse informationer. Når medarbejdere ved vigtige ting om virksomheden, vil de ofte i højere grad føle, at de er vigtige for virksomheden.

Sundhed og trivsel

Det kan lyde som en lille ting at tilbyde firmafrugt til medarbejderne, men ikke desto mindre er effekten ved dette tiltag god, hvorfor flere og flere virksomheder vælger at servere frisk firmafrugt til deres ansatte. Mange medarbejdere sætter stor pris på firmafrugt, som kan forsøde de små pauser i løbet af en lang arbejdsdag. Samtidig er frugt godt til hjernen og kan kvikke op sidst på dagen, når det begynder at blive svært at bevare koncentrationen. Ved at vælge firmafrugt viser du samtidig dine ansatte, at du går op i deres sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

En af de ting, der virkelig giver glade medarbejdere, er ros og anerkendelse for det arbejde, der ydes. Når en medarbejder får ros, motiverer dette ham eller hende til fortsat at levere et godt stykke arbejde.

craftmakerscollective.com

Gaver

Ofte er det de små ting som tæller, og selvom man umiddelbart ikke tænker at ens medarbejder lægger mærke til det, så gør de. En ting de fleste medarbejdere sætter stor pris på, er for eksempel at få en julegave. Her kan Craft Makers Collective anbefales. På deres digitale hylder finder du et bredt sortiment af både øl, vand, spiritus og andre drikkevarer af høj kvalitet. Der er noget for enhver (god) smag. Craft Makers Collective stiller bl.a. skarpt på gode folk i ind- og udland, der har sat sig for at skabe noget med hjertet?og som derefter fører det ud i livet.
Craft Makers Collective er sat i verden for at udbrede kendskabet til craft drikkevarer gennem inspirerende personlige historier og nøje udvalgte produkter. Alt sammen serveret i øjenhøjde til dem der nyder produkterne.