Vær god ved dine medarbejdere

Når øl sætter rekorder

Øllet har med stor sandsynlighed eksisteret lige så længe, som kornet er blevet dyrket. Historikere regner med, at øllet har eksisteret i omkring 10.000 år. I Danmark er det første spor efter øl blevet fundet i Egtvedspigens grav fra 1370 f.Kr. Egtvedpigen havde i graven med sig en krukke, hvor der er fundet spor efter hvedeøl. Øllet er som så meget andet højst sandsynligt blevet opfundet ved et tilfælde. Til at starte med blev det frembragt ved at mixe gær, brødkrummer og vand. Under middelalderen blev øllet brugt som erstatning for vandet, der var beskidt og lugtede dårligt. Heldigvis var procenterne i øllet ikke så højt som i nutidens øl.

En samling af de bedste bryggerier

Smagen for øl har hængt ved stort set siden homo sapiens kom på verdenskortet som den eneste menneskelige art. Craft Makers Collective, der oprindeligt bestod af Royal Unibrew og Nordic Spirits, har samlet de bedste mikrobryggerier under en paraply, der tilbyder øl og spiritus til den kræsne og forvænte gane. På deres flotte hjemmeside craftmakerscollective.com er der en flot gennemgang af de mange forskelle øl og spiritusflasker. Enhver fan indenfor genren kan kun blive begejstret. Der følger forklaringer om de forskellige øl- og spiritustyper, og under den enkelte flaske forklares der om tankerne bag samt om produkterne i. Den flotte hjemmeside kan bl.a. præsentere spiritusflasken Bad Company: ”Bad Dog Orange Liqueur” og ølflasken fra Anchor Brewing: ”Steam Beer”.


Hurtig levering

Vælger du at købe fra Craft Makers Collective, så bliver varen afsendt inden 24 timer, og der er fri fragt på køb over kr. 399.-. Under dette beløb er fragtprisen kun kr. 29,- til nærmeste nærboks. Der er stort set ingen undskyldning for ikke at gå om bord i de lækre varer. Hjemmesiden tilbyder også en del øl med lav procent eller helt alkoholfri, ligesom der også ses økologiske produkter. De flotte og smagsfulde flasker lægger op til en god gaveide. Det kan være en enkeltstående gave til værtinden eller som en større ordre til medarbejdergaver ved juletid, påsketid eller jubilæum. Det kan også blot være en forkælelsesgave til en man holder af.