Welcomehome.dk

Uanset om man skal lave mødeplanlægning eller står overfor at skulle afholde et større eller mindre Kundearrangement, så kan et af de Eventbureauer København være til hjælp. Et eventbureau er et firma, som laver konsulentarbejde ift. events, samt planlægning, organisering og afvikling heraf.

Et af disse eventbureauer hedder welcomehome.dk. Welcomehome.dk er beliggende i Nordhavnen i København, og de har en rig erfaring i både at yde konsulentarbejde, afvikle, organisere og sparre, når det kommer til arrangementer af både større og mindre målestok. Et kundeevent kan eksempelvis være, når en virksomhed gerne vil give sine kunder en ekstra oplevelse. Det kan for eksempel være, at man lancere et nyt produkt, som man gerne vil gøre noget ekstra ud af, og derfor inviterer kunderne til et givent event, hvor der er launch på produktet. Det kan også være et kick-off, hvor en organisation har lavet større eller mindre ændringer, og gerne vil skyde de nye tiltag af med en begivenhedsrig dag for medarbejderne. Det er praktisk talt kun fantasien, som sætter grænser, og med hjælp og sparring fra Welcomehome.dk, er mulighederne nærmest uendelige.

Det gode ved at samarbejde med et eventfirma som Welcomehome.dk er, at man sikrer alt bliver gjort professionelt. I stedet for at skulle bruge en masse tid, energi og ressourcer på at planlægge sig ud af et event eller en mødedag, kan man istedet for slappe af og nyde dagen sammen med kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, hvor eventbureauet sørger for, at tingene klapper og klares. På den måde har man som firma langt mere tid til at tilgodese interessenterne, og sammen med dem blive blæst bag over af et fedt event, som på alle måder bare spiller max.

Vil man læse mere om, hvad Welcomehome.dk kan tilbyde, kan man gå ind på deres hjemmeside: www.welcomehome.dk